ZZP monteur gezocht voor nieuwe klanten op bestelling

Bij het Nederlands Vakman Platform kunt u onbeperkt klanten kopen

U leest het goed. Door de initiatiefnemers van het Nederlands Vakman Platform wordt een ZZP monteur gezocht die op bestelling nieuwe klanten wil hebben. Deze belofte kunnen wij waarmaken omdat wij, na een intensieve samenwerking van vele jaren, er in geslaagd zijn om een uniek concept te ontwikkelen dat daadwerkelijk werkt. Steeds meer zelfstandige CV monteurs en kleinschalige verwarmingsbedrijven maken gebruik van ons unieke concept. Het succes is zelfs zo groot, dat men nu zelfs personeelsadvertenties moet plaatsen met de veel zeggende tekst ZZP monteur gezocht.

Bij Nederlands Vakman Platform transparante leveringsvoorwaarden

ZZP monteur gezochtEr wordt door ons naar een ZZP monteur gezocht waar kwaliteit, service en vakmanschap centraal staan. Als Nederlands Vakman Platform vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich positief onderscheiden in de markt. Om transparantie en uniformiteit te bieden aan uw klanten dient u de tarieven aan te houden, die u kunt vinden op de website van het Nederlands Vakman Platform en de SEO geoptimaliseerde website, die wij exclusief voor u ontwikkelen en bouwen. Zo weet uw klant precies met welke tarieven hij / zij rekening moet houden, wanneer hij een ZZP monteur inschakelt via het Nederlands Vakman Platform.

ZZP monteur gezocht voor groot aantal rayons in geheel Nederland

Bij het Nederlands Vakman Platform kunt u als ZZP CV monteur de exclusiviteit van een rayon krijgen. Voorwaarde is natuurlijk wel, dat dit rayon nog beschikbaar is. Wij zijn als Nederlands Vakman Platform de mening toegedaan, dat we slechts één opdrachtgever optimaal kunnen voorzien van klanten. Uitzondering is, wanneer 2 ZZP’ers besluiten om intensief samen te gaan werken. Wij willen hier dan wel een schriftelijk bevestiging van ontvangen, anders houden wij de uitgangspunten aan die gelden voor een rayon.

Wilt u meer informatie over het kopen van klanten op bestelling bij het Nederlands Vakman Platform? Neem dan voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek contact met ons op en raadpleeg de rubriek contact

Ondernemende ZZP monteur gezocht met verstand van verwarming