Nieuwe klanten op bestelling bij Nederlands Vakman Platform

U bepaalt zelf hoeveel nieuwe klanten u er bij wilt hebben

Vanwege de aanstaande energietransitie zijn er de komende 10 tot 20 jaar een groot aantal veranderingen op komst. Steeds minder gezinnen zullen gebruik blijven maken van een gasgestookte CV installatie en ‘verplicht’ over moeten stappen naar een warmtepomp. Het is dus van belang, dat u als ZZP CV monteur of kleinschalig verwarmingsbedrijf blijft beschikken over een klantenbestand dat qua omvang groot genoeg is. Nieuwe klanten binnen halen wordt een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering, want anders verdwijnen steeds meer klanten uit uw klantenbestand als sneeuw voor de zon.

Nieuwe klanten nodig omdat aantal gasgestookte CV ketels afneemt

Hoe we het ook wenden of keren, het aantal klanten op het gebied van gasgestookte CV installaties zal gaan afnemen. Naast het feit, dat wij u adviseren om zich in de naaste toekomst ook te gaan specialiseren in warmtepompinstallaties, is het voor de continuïteit van uw bedrijf belangrijk om de komende jaren nieuwe klanten aan te trekken. En dat hoeft u gelukkig geen hoofdbrekens te kosten. Bij het Nederlands Vakman Platform kunt u een onbeperkt nieuwe opdrachten (nieuwe klanten) voor een vast bedrag per stuk bestellen.

Hoe nieuwe klanten bestellen bij Nederlands Vakman Platform?

Voor het binnenhalen van nieuwe klanten kunnen wij u volledig ontzorgen. Als ZZP CV monteur of kleinschalig verwarmingsbedrijf kunt u een keuze maken uit een van onze klantenpakketten. Het kleinste pakket is goed voor 20 en het grootste voor 100 nieuwe klanten. Voordat wij uw bestelling definitief maken nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek. Wij willen graag persoonlijk met u kennismaken en u gedetailleerd informeren over onze werkwijze en hoe wij opdrachten aanleveren. Dit voorkomt communicatie problemen met zowel u als klanten die wij aanleveren. Dit is het enige dat u moet doen.

Maak ook gebruik van het Nederlands Vakman Platform

Het concept dat door de initiatiefnemers van het Nederlands Vakman Platform is ontwikkeld voor het binnen halen van nieuwe klanten werkt. Wij leggen het graag in een oriënterend gesprek aan u uit. Wij nodigen u daarom uit om contact met ons op te nemen.