Klanten zoeken is niet langer nodig

Sinds de komst van Nederlands Vakman Platform is zoeken overbodig

Om als zelfstandige CV ketel monteur uit uw klantenbestand voldoende omzet te kunnen genereren, moet u er voor zorgen dat dit op niveau blijft. Om deze reden behoort periodiek klanten zoeken tot een vast onderdeel van uw bedrijfsvoering. Zeker met alle veranderingen die er de komende jaren op het gebied van de energietransitie aan zitten te komen. Het aantal bedrijven en gezinnen, die van een gasgestookte CV ketel gebruik zullen blijven maken, zal steeds verder gaan afnemen. De verwachting is zelfs, dat de overheid de verkoop van gasgestookte CV ketels over een aantal jaren zal gaan verbieden, dan wel zwaar zal gaan belasten. Gevolg: het aantal klanten neemt voor gasgestookte CV ketels af.

Klanten zoeken is verleden tijd

Klanten ZoekenWanneer u zich als CV ketel monteur (nog) niet gespecialiseerd heeft in warmtepompen, dan is het zaak dat u uw klantenbestand op niveau houdt. Klanten zoeken dient hoog op de agenda geplaatst te worden. Het is belangrijk, dat u wekelijks een instroom van nieuwe klanten gaat krijgen. Voor professioneel klanten zoeken kunt u verschillende marketing instrumenten in gaan zetten. Zo kunt u acties op gaan starten met bestaande klanten. Wanneer zij een nieuwe klant aanbrengen ontvangen zij korting op hun volgende onderhoudsbeurt. Een andere optie is om online te gaan adverteren met Google Ads of Admarkt. Ook social media kan een geschikt instrument voor u zijn om nieuwe klanten binnen te halen. Maar er is een oplossing die klanten zoeken geheel overbodig maakt namelijk: Het Nederlands Vakman Platform.

Bij Nederlands Vakman Platform koopt u klanten op bestelling

Als zelfstandige CV ketel monteur of kleinschalig verwarmingsbedrijf koopt u bij het Nederlands Vakman Platform klanten op bestelling. U kunt kiezen uit 5 aantrekkelijke klantenpakketten. U bepaalt zelf hoeveel klanten u er bij wilt hebben voor een vast bedrag per klant. Dat is wat men noemt waar voor uw geld. U hoeft dus geen energie te gaan steken in klanten zoeken en u kunt zich volledig blijven concentreren op uw werkzaamheden als CV monteur.

Voor meer informatie of een ori├źnterend gesprek raadpleegt u de rubriek contact