Meer klanten nodig? N.V.P. kan hier voor zorgen

Nederlands Vakman Platvorm levert orders op no cure no pay basis

De komende jaren zal de markt voor CV ketels naar verwachting geleidelijk gaan afnemen. Dat is het gevolg van de energietransitie, die spreekwoordelijk voor de deur staat. Dit betekent, dat steeds meer klanten op het gebied van CV installaties zullen afvallen, omdat ze verplicht over zullen moeten stappen naar een warmtepomp. Veel CV monteurs zien deze markt ontwikkeling op zich afkomen en ondernemen nu al actie om meer klanten aan zich te binden. Omdat ze hier weinig tot geen ervaring mee hebben zijn de acties voor het binnenhalen van meer klanten weinig succesvol. Bovendien kosten deze acties tijd en dat gaat weer ten koste van het werk als CV monteur. Nederlands Vakman Platvorm heeft voor u de ideale oplossing!

Nederlands Vakman Platform - Meer klanten

Meer klanten en opdrachten op no cure no pay basis

Het klinkt wellicht te mooi om waar te zijn, maar het Nederlands Vakman Platform kan op no cure no pay basis direct voor meer klanten en omzet zorgen. Wanneer u zich als zelfstandig CV monteur of kleinschalig verwarmingsbedrijf bij ons aansluit, dan kunnen wij voor een vaste instroom van nieuwe klanten zorgen. U bepaalt zelf hoeveel nieuwe klanten u wekelijks wilt ontvangen. Wellicht zult u zich afvragen hoe wij dit voor elkaar kunnen krijgen? Ook daar zijn wij volledig transparant over. Wanneer u zich bij ons aansluit ontwikkelen en maken wij voor uw rayon een SEO geoptimaliseerde website. Via onze unieke SEO boost zoekmachine zorgen wij er voor, dat deze website versneld op goede posities binnen zoekmachines als Google naar boven komt. Daarnaast schakelen wij een mix van online advertenties in, zoals Google Ads. De enige kosten die wij in rekening brengen bedragen € 39,95 exclusief 21% BTW voor het binnenhalen van een nieuwe klant inclusief opdracht.

Meer klanten en uw eigen online kantoor

Nederlands Vakman Platform zorgt niet alleen voor meer klanten, maar biedt u ook de mogelijkheid voor aanschaf van een licentie voor uw eigen online kantoor K.I.S. CV genaamd. Dit systeem is voor en door CV monteurs ontwikkeld. Werkelijk alle denkbare functies zijn hierin verwerkt. U zult veel tijdwinst boeken en een stuk efficiënter kunnen werken. Wanneer u thuis komt na een dag werken bent u ook werkelijk klaar, omdat alle facturen en betalingen via het systeem verwerkt zijn en automatisch doorgezonden zijn naar uw administratiekantoor.

Meer klanten en tijd voor uzelf dankzij Nederlands Vakman platform

Voor meer informatie over de mogelijkheden die het Nederlands Vakman Platform u kan bieden en een demonstratie van het K.I.S. CV nodigen wij u vriendelijk uit om een afspraak te maken via contact