Leads kopen blijkt voor CV monteurs vaak duurkoop

Bij Nederlands Vakman Platform betaalt u alleen voor opdrachten!

Wanneer u ruimte heeft voor meer klanten kunt u voor uw CV monteurs bij online marketing bedrijven ‘hoogwaardige’ leads kopen. Zoals de naam al aangeeft betaalt u voor elke lead  die u geleverd krijgt. Of de kwaliteit van een lead goed of slecht is, maakt in principe niet uit en valt vooraf ook moeilijk te bepalen. Een lead kan het leveren van een nieuwe CV ketel zijn tot het aanvragen van een nieuwe brochure. Navraag onder collega CV monteurs leert, dat van de 10 leads er slechts 5 tot 6 opdracht worden. Dit betekent in de prakrijk, dat u voor een opdracht feitelijk  2 * de prijs van een lead moet rekenen.

Nederlands Vakman Platform levert uitsluitend concrete opdrachten

Nederlands Vakman Platform - LeadsDe initiatiefnemers van het Nederlands Vakman Platform hebben er daarom voor gekozen om geen leads, maar concrete opdrachten te leveren. Als CV monteur heeft u dan de zekerheid dat u er voor een aantrekkelijk bedrag opdrachten (lees omzet) en nieuwe klanten bijkrijgt. Zeker wanneer een klant tevreden is over de wijze hoe hij/zij door u geholpen is. Maar niet alleen kunt u via het Nederlands Vakman Platform uw aantal klanten wekelijks uitbreiden. Wanneer u zich bij het Nederlands Vakman Platform aansluit kunt u ook de beschikking krijgen over uw eigen multifunctionele online kantoor.

Meer klanten en meer vrije tijd dankzij K.I.S. CV uw mobiele online kantoor

Het N.V.P. kan er niet alleen voor zorgen dat u meer opdrachten en klanten krijgt, maar gaat u ook meer vrije tijd opleveren. Dit klinkt tegenstrijdig, maar toch is het zo. CV monteurs die aangesloten zijn bij het Nederlands Vakman Platform kunnen exclusief een licentie kopen van K.I.S. CV, uw persoonlijke mobiele online kantoor. Dit unieke systeem is voor en door CV monteurs ontwikkeld. Werkelijk alle denkbare functies zijn hierin verwerkt. Dit systeem levert u een enorme tijdwinst op. Wanneer u thuiskomt, bent u ook klaar en heeft u tijd voor uzelf en uw gezin. Alle facturen, bestellingen en betalingen zijn door het systeem automatisch verwerkt en doorgezonden naar uw administratiekantoor.

Wilt u in plaats van leads meer opdrachten en vrije tijd?

Neem dan voor een vrijblijvend oriënterend gesprek contact met ons op en raadpleeg de rubriek contact