Klantenbestand kopen is niet langer nodig

Nederlands Vakman Platform levert u opdrachten op bestelling

Een klantenbestand kopen is een dure oplossing om als zelfstandige CV monteur of kleinschalig verwarmingsbedrijf versneld verder te kunnen groeien. Bovendien heeft u met de aankoop van een bestaand klantenbestand niet de garantie, dat alle klanten ook gebruik gaan maken van uw diensten wanneer u ze voor het eerst benadert. Aan een bestaand klantenbestand kopen zitten dan ook behoorlijk wat risico’s. Bij Nederlands Vakman Platform loopt u geen enkel risico. Voor een vast bedrag ontvangt u een concrete opdracht. Wanneer u die naar volle tevredenheid van een klant heeft opgelost zal deze gegarandeerd van u diensten gebruik blijven maken. Uw toekomstige uitdaging wordt niet of u aan voldoende klanten kunt komen, maar hoeveel klanten u op jaarbasis aankunt. Een luxe probleem dus J

Klantenbestand Kopen

Hoeveel nieuwe klanten levert een klantenbestand kopen op?

Als marketingbureau voor het MKB hebben wij meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van een klantenbestand kopen. U kunt de klantenbestanden die te koop worden aangeboden onderverdelen in twee categorieën te weten:

  • Bestaand verwarmingsbedrijf heeft te veel klanten:

Wij ontraden u om een dergelijk klantenbestand te kopen. U krijgt dan de klanten aangeboden die het minst winstgevend zijn en de meeste problemen geven. Bovendien dient een klantenbestand kopen volgens de strenge richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming te voldoen.

  • ZZP CV monteur stopt wel of niet gedwongen met zijn bedrijf:

Voordat u een dergelijk klantenbestand kopen gaat, is het van belang dat u weet waarom een CV monteur stopt met zijn activiteiten. Heeft de beëindiging van zijn activiteiten te maken met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd kan een dergelijk bestand interessant zijn. In alle andere gevallen, zoals onvoldoende klanten, ontraden wij u om een dergelijk bestand te kopen.

Opdracht op bestelling veel beter dan een klantenbestand kopen

Het is veel beter dat u uw klantenbestand opbouwt met nieuwe klanten. In een bestaand klantenbestand zitten klanten die minder prettige ervaringen hebben en waarmee vaak speciale prijsafspraken zijn gemaakt. Neem daarom voor meer informatie en/of een oriënterend gesprek contact met ons op en raadpleeg de rubriek contact