Klanten werven was nog nooit zo eenvoudig

Nederlands Vakman Platform levert de klanten die u zoekt

Zeker als zelfstandig CV monteur is het belangrijk, dat u dagelijks over voldoende klanten beschikt. Wanneer dat lukt, heeft u als zelfstandige niet alleen een prachtige baan maar ook een uitstekend inkomen. Om dit voor elkaar te krijgen zult u kostbare tijd aan nieuwe klanten werven moeten besteden of toch niet?

Nederlands Vakman Platform maakt klanten werven overbodig

Sinds de start van het Nederlands Vakman Platform hoeft u als CV monteur geen kostbare tijd meer aan klanten werven te besteden. U geeft aan hoeveel klanten (lees opdrachten) u maximaal per dag / per week wilt hebben en het Nederlands Vakman Platform zorgt hiervoor. Bovendien rekent u bij het N.V.P. niet per lead af, zoals bij marketingbureaus als Allfree, maar per concrete opdracht. Wanneer u als CV monteur de hulpvraag van een klant goed afhandelt heeft u er gegarandeerd een vaste klant bij. Mooier kunnen we het niet voor u maken. De éénmalige kosten per opdracht bedragen slechts € 39,95 exclusief BTW. Voor de duidelijkheid. Bij Nederlands Vakman Platform geen verborgen kosten en loze beloften.

Nederlands Vakman Platform | Klanten werven

Gebruiksvriendelijk Klanten Informatie Systeem CV

Wanneer u zich aansluit bij het Nederlands Vakman Platform bestaat de mogelijkheid om een licentie aan te schaffen van een uniek en gebruiksvriendelijk Klanten Informatie Systeem CV ook wel K.I.S. CV genoemd. In dit K.I.S. CV kunt u afspraken, offertes, planningen, boekhouding, voorraadbeheer, prijzen en uw materiaalvoorraad vastleggen. En natuurlijk kunt u ook uw facturen ter plaatse maken en verzenden. Wanneer blijkt dat u te weinig klanten heeft de komende weken, kunt u er voor kiezen om klanten werven door het Nederlands Vakman Platform tijdelijk te verhogen. Op deze wijze kunt u zich blijven richten op uw werk.

Doe waar u goed in bent, laat ons klanten werven voor u

Ieder zijn vak. Het Nederlands Vakman Platform is sterk in klanten werven. Mede dankzij de support en expertise van de SEO specialist MKB. U bent goed in alles wat te maken heeft met centrale verwarming. Door onze krachten te bundelen kunt u zonder zelf klanten werven zich volledig richten op uw vakgebied en zorgen wij er voor dat uw agenda goed gevuld is. Voor meer informatie over klanten werven via het Nederlands Vakman Platform raadpleegt u de rubriek contact