Klanten aantrekken zo veel als u maar wilt

Bij Nederlands Vakman Platform bepaalt u zelf het aantal klanten

Bij het Nederlands Vakman Platform bepaalt u zelf hoeveel nieuwe klanten u er bij wilt hebben en hoeveel er dat wekelijks mogen zijn. Dit is voor elke ZZP CV monteur op no cure no pay basis mogelijk, wanneer hij zich aansluit bij het Nederlands Vakman Platform. De initiatiefnemers van het N.V.P. hebben namelijk een uniek concept ontwikkeld, dat dit in de praktijk ook waar kan maken. Klanten aantrekken is voor elke ZZP CV monteur een kwestie van klanten kopen bij Nederlands Vakman Platform geworden. Voor een vast bedrag van € 39,95 exclusief 21% BTW per nieuwe klant krijgt u een opdracht geleverd en wordt deze kant uw ‘eigendom’.

Uitgebalanceerd concept voor klanten aantrekken ontwikkeld

Nederlands Vakman Platform | Klanten aantrekkenHet concept is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen een erkend CV monteur bedrijf en een gecertificeerd marketingbureau, dat al tientallen jaren is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) en e-commerce. Het concept wordt inmiddels al vele jaren met succes ingezet t.b.v. nieuwe klanten aantrekken voor CV monteurs. Wanneer u zich als CV monteur aansluit duurt het even, voordat wij u dagelijks klanten kunnen leveren. Zo moet er allereerst voor uw rayon een SEO geoptimaliseerde MKB website ontwikkeld en gemaakt worden. Dienen er belangrijke pagina’s binnen een exclusieve SEO boost zoekmachine aangemaakt te worden, zodat u gezien en gevonden wordt in de zoekmachines. Ook schakelen wij een mix van advertenties in, zoals Google Ads. Tenslotte zetten we nog meer legitieme instrumenten in, maar die houden wij voor ons zelf. Ondanks al deze investeringen bedragen de éénmalige kosten voor een opdracht slechts € 39,95 exclusief 21% BTW.

Nederlands Vakman Platform niet alleen voor klanten aantrekken

Niet alleen voor klanten aantrekken kunt u het Nederlands Vakman Platform inschakelen. Ook kunnen CV monteurs, die zich bij ons aansluiten, een licentie aanschaffen van K.I.S. CV uw geautomatiseerde persoonlijke mobiele online kantoor. Dit gebruiksvriendelijke systeem is door en voor CV monteurs ontwikkeld en uitgerust met alle denkbare functies. Wanneer u thuis komt bent u ook daadwerkelijk klaar en hoeft u geen facturen te boeken, materialen te bestellen en aanvragen in te plannen. K.I.S. CV doet het allemaal automatisch voor u!

Klanten aantrekken was nog nooit zo eenvoudig

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek over klanten aantrekken en K.I.S. CV uw geautomatiseerde mobiele online kantoor. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak raadpleegt u de rubriek contact