Nieuwe klant werven was nog nooit zo eenvoudig

Bij Nederlands Vakman Platform kunt u elk aantal klanten kopen

Zelf een nieuwe klant werven is sinds de introductie van het Nederlands Vakman Platform niet meer nodig. Voor een vast laag bedrag per klant kunt u bij het Nederlands Vakman Platform voortaan opdrachten (nieuwe klanten) kopen. Dat scheelt u als CV ketel monteur de nodige hoofdbrekens en kostbare tijd die u dan kunt besteden aan uw klanten.

U bepaalt zelf hoeveel nieuwe klanten u wilt hebben

Nieuwe klanten wervenBij het Nederlands Vakman Platform bepaalt u zelf de hoeveelheid nieuwe klanten die u wilt inkopen. U kunt een keuze maken uit maar liefst vijf aantrekkelijke klantenpakketten. Het kleinste klantenpakket is goed voor 20 nieuwe klanten en het grootste voor 100 nieuwe klanten. Per nieuwe klant (opdracht) betaalt u éénmalig een vast bedrag. Op basis van het aantal klanten dat u wilt kopen, kunt u precies uitrekenen hoe groot het investeringsbedrag is waar u rekening mee dient te houden. Transparanter kunnen wij het niet voor u maken. Daarom durven wij ook te stellen, dat een nieuwe klant werven sinds de introductie van het Nederlands Vakman Platform compleet overbodig is.

Onze formule garandeert voor nieuwe klanten werven een 100% score!

Steeds meer zelfstandige CV monteurs en kleine verwarmingsbedrijven kiezen voor het kopen van nieuwe klanten bij het Nederlands Vakman Platform. Dit levert een 100% score op, omdat u uitsluitend per nieuwe klant betaald. U weet bij het Nederlands Vakman Platform waar u aan toe bent. Dit in tegenstelling tot een nieuwe klant werven op de traditionele wijze, zoals Google Ads, Ad Markt advertenties, advertenties in huis-aan-huis bladen enz. Wanneer u overweegt om een klantenpakket te gaan kopen, verzoeken wij u vriendelijke om eerst contact met ons op te nemen. Wij willen graag eerst een kennismakingsgesprek met u hebben. Hierin leggen wij onze werkwijze uit en kunnen wij kennis met elkaar maken. Wij hechten hier als initiatiefnemers van het Nederlands Vakman Platform grote waarde aan.

Voor informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak raadpleegt u de rubriek contact