Werkwijze Nederlands Vakman Platform is transparant

Beproefde succesformule die al jaren naar volle tevredenheid werkt

Steeds meer CV monteurs en kleinschalige verwarmingsbedrijven schakelen het Nederlands Vakman Platform in voor het behouden en uitbreiden van hun klantenbestand. En met succes, want de beproefde succesformule zorgt voor een constante instroom van nieuwe klanten en concrete opdrachten. Dit is het grote verschil met marketingbureaus waar u als zelfstandig CV monteur  hoogwaardige leads kunt aankopen en af moet wachten of dit ook opdrachten worden. Bij het Nederlands Vakman Platform betaalt u enkel en alleen voor een opdracht.

Transparant stappenplan:

Wanneer u overweegt om gebruik te gaan maken van het inkopen van nieuwe opdrachten bij het Nederlands Vakman Platform, dan nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek vertellen wij u hoe onze werkwijze is. U heeft dan alle gelegenheid om vragen te stellen. Wij houden van transparantie, zodat u precies weet wat u van ons mag verwachten.

Wanneer u alle informatie heeft gekregen adviseren wij u om enkele dagen de tijd te nemen of u van onze diensten gebruik wilt gaan maken. Wanneer dit het geval is gaan wij afhankelijk van het aantal opdrachten dat u wilt gaan inkopen voor u aan de slag.

Stel dat u op jaarbasis 80 opdrachten wilt ontvangen:

  • Voor uw rayon wordt een maatwerk SEO geoptimaliseerde website ontwikkeld en gebouwd. Deze website wordt voorzien van SEO pagina’s waarop klanten zoeken

  • Tevens worden deze pagina’s via een exclusieve SEO boost zoekmachine aangemeld, zodat ze versneld gezien en gevonden worden in zoekmachines als Google

  • Daarnaast schakelen wij een mix van online advertenties in. Denk hierbij aan Google Ads en Social media

  • Tenslotte zetten we nog meer legitieme instrumenten in, maar die houden wij voor ons zelf.

Wanneer al deze acties zijn opgestart gaan wij over tot het leveren van het aantal opdrachten conform het door u afgesloten aantal. Facturering vindt wekelijks plaats op basis van het geleverde aantal opdrachten.