Leads kopen geen garantie voor omzet.

Bij Nederlands Vakman Platform koopt u opdrachten op bestelling

Gedurende vele jaren hebben zelfstandige CV ketel monteurs, om leads te kunnen kopen, zich verbonden aan DM bureaus. Waarom? Een CV monteur kon pas leads kopen wanneer hij dagelijks een bepaalde hoeveelheid leads afnam. Door de toenemende concurrentie op e-commerce gebied haken steeds meer CV monteurs af. De prijs, die men als CV monteur voor een lead moet betalen, is te hoog geworden. Een lead kopen betekent namelijk niet dat u een opdracht krijgt. Ook een aanvraag voor informatie of een brochure wordt door de DM bureaus als een lead gezien en berekend. Een toenemend aantal klanten is voor kwalitatieve leads kopen daarom de afgelopen jaren om zich heen gaan kijken. Zo ook de initiatiefnemer van het Nederlands Vakman Platform.

Unieke samenwerking maakt leads kopen overbodig

Leads kopenDe erkend CV monteur uit Zoetermeer is na een lange zoektocht in contact gekomen met de SEO specialist MKB. Dit bedrijf beweerde er op een innovatieve manier voor te kunnen zorgen, dat er voldoende opdrachten zouden binnenkomen. En dat gebeurde binnen een half jaar. De intensieve samenwerking heeft er voor gezorgd, dat na verloop van jaren een beproefd concept tot stand is gekomen, dat voor alle branches werkt. Op basis van dit concept is het Nederlands Vakman Platform opgericht. Kleine verwarmingsbedrijven en zelfstandige CV monteurs zijn niet langer afhankelijk van DM bureaus voor dure onzekere leads kopen.

Geen dure leads kopen, maar concrete opdrachten

Bij het Nederlands Vakman Platform kan men nu voor een vast bedrag opdrachten kopen (nieuwe klanten). U kunt als CV monteur kiezen voor pakketten tussen de 20 en 100 nieuwe klanten. U kunt zichzelf volledig blijven bezighouden met uw werk. Voordat wij uw opdracht definitief maken willen wij eerst een kennismakingsgesprek met u hebben. Tijdens dit gesprek informeren wij u over onze werkwijze en geven wij antwoord op al uw vragen. Wanneer na dit gesprek, zowel bij u als bij ons, een goed gevoel blijft bestaan gaan wij voor u aan de slag.

Voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek raadpleegt u de rubriek contact