Achtergrond informatie over het Nederlands Vakman Platform

De mensen die het initiatief voor het Nederlands Vakman Platform hebben genomen zijn een erkend CV monteur ondernemer en een gecertificeerd online marketingbureau dat al meer dan 20 jaar actief is op het gebied van zoekmachine marketing. Kortom vakmensen met een praktische- en theoretische achtergrond.

Nederands Vakaman Platform | Wie zijn wijDoor beide krachten te bundelen is in de loop der jaren een succesvolle formule ontwikkeld. Deze formule stelt zelfstandige CV monteurs en kleinschalige verwarmingsbedrijven in staat om hun klantenbestand op niveau te houden en zelfs uit te breiden. Hierdoor kunnen zij een spreekwoordelijke vuist maken tegen grote marktpartijen en hun zelfstandigheid behouden.

Maar niet alleen qua omvang klantenbestand kan het Nederlands Vakman Platform u helpen. CV monteurs die zich aansluiten bij het Nederlands Vakman Platform kunnen een exclusieve  licentie huren van Repaird uw eigen online kantoor. Dit Klanten Informatie Systeem is exclusief door en voor CV monteurs ontwikkeld. Alle elementen die voor een CV monteur van belang zijn maken een onderdeel uit van Repaird.

Kijk voor meer informatie op onze website www.repaird.nl:

Het Nederlands Vakman Platform maakt op deze wijze niet alleen nieuwe klanten werven compleet overbodig, maar geeft u de mogelijkheid om te kunnen beschikken over uw eigen online kantoor. U zult veel tijdwinst boeken en een stuk efficiënter kunnen werken. Wanneer u thuis komt na een dag werken bent u ook werkelijk klaar, omdat alle facturen en betalingen via het systeem verwerkt zijn en automatisch doorgezonden zijn naar uw administratiekantoor.