Adressen kopen is bij Nederlands Vakman Platform niet nodig

Bij ons koopt u voor een vast bedrag nieuwe opdrachten

Adressen kopenBij het Nederlands Vakman Platform is adressen kopen niet meer van deze tijd. Waarom? Bij ons koopt u geen onzekere adressen, maar voor een vast bedrag concrete opdrachten. U bepaalt bij het Nederlands Vakman Platform zelf hoeveel nieuwe opdrachten (nieuwe klanten) u wilt hebben. We hebben hiervoor een aantal aantrekkelijke pakketten voor u samengesteld. Deze pakketten vindt u op de homepage. Zo heeft u bij het Nederlands Vakman Platform al een pakket van 20 nieuwe klanten voor slechts € 799,- exclusief 21%.

Adressen kopen geen garantie voor binnenhalen nieuwe klanten

Wanneer u voor adressen kopen heeft gekozen heeft u de beschikking gekregen over een adressenbestand dat op vrijwillige wijze tot stand gekomen is. Bij de kwaliteit van het adressenbestand mag u absoluut vraagtekens zetten. Dat geldt zeker voor adressen van particulieren, die sinds het intreden van de Algemene  Verordening Gegevensbescherming in Mei 2018 aan strenge regels onderhevig zijn. Dit verklaart, waarom steeds meer CV monteurs kiezen voor één van de pakketten van het Nederlands Vakman Platform.

Bij het Nederlands Vakman Platform krijgt u waar voor uw geld

Zoals u bovenstaand heeft kunnen lezen bepaalt u als ZZP CV monteur zelf hoeveel nieuwe klanten u er bij wilt hebben. De beproefde succesformule van het Nederlands Vakman Platform staat hier garant voor. Uw probleem is niet langer hoe u nieuwe klanten kunt binnenhalen, maar welke hoeveelheid klanten u er daadwerkelijk bij kunt hebben. Wij helpen u graag met het maken van een verantwoorde keuze, want u en wij hebben er niets aan wanneer u klanten niet op tijd kunt helpen.

Ook liever opdrachten dan adressen kopen?

Neem voor meer informatie en/of een oriënterend gesprek contact met ons op en raadpleeg de rubriek contact