Leads inkopen een stuk duurder dan opdrachten kopen

Nederlands Vakman Platform zet de e-commerce wereld op zijn kop!

Veel zelfstandige CV ketel monteurs kiezen om een eigen klantenbestand op te bouwen voor leads inkopen bij een of meerdere Direct Marketing bureaus. Zij gaan dan voor langere tijd een verplichting aan, dat zij dagelijks voor een vast bedrag 5 of 6 leads afnemen. Op zichzelf is het een garantie, dat er een constante instroom blijft van nieuwe opdrachten. Helaas blijkt in de dagelijks praktijk, dat elke lead geen opdracht oplevert. Zo wordt een aanvraag voor een brochure of een telefonische hulpvraag die niet doorgaat ook als een lead gezien. Vanuit het oogpunt van een Direct Marketing bureau is dat ook zo, maar vanuit de CV monteur gezien niet. Die beschouwt een lead als een opdracht, maar dat is een misvatting. Leads inkopen is totaal iets anders dan opdrachten inkopen. Daarom verkoopt Nederlands Vakman Platform geen leads, maar concrete opdrachten (nieuwe klanten) die direct omzet opleveren.

Bij Nederlands Vakman Platform is leads inkopen OPDRACHTEN KOPEN

Om de machtige positie van de grote DM bureaus op het gebied van leads inkopen te doorbreken, moest met een beter alternatief worden gekomen. De initiatiefnemers van het Nederlands Vakman Platform zijn er van overtuigd dit gevonden te hebben door het aanbieden van zogenaamde klantenpakketten. Bij het Nederlands Vakman Platform kunt u als zelfstandig CV monteur of kleinschalig verwarmingsbedrijf concrete opdrachten (klanten) aankopen voor een vast bedrag per opdracht. Wanneer u weet hoeveel nieuwe klanten u er bij wilt hebben kunt u op basis van de kostprijs per nieuwe klant precies uitrekenen hoeveel marketingkosten u voor dat jaar moet begroten. Transparanter kunt u het niet krijgen. Mede dankzij deze reden groeit het aantal klanten bij het Nederlands Vakman Platform sterk.

Aantal gezinnen met een gasgestookte CV ketel neemt af

Leads inkopenDe omvang van de klantenbestanden van veel kleinschalige verwarmingsbedrijven en CV ketel monteurs zal het komende decennium onder druk komen te staan. Als gevolg van de energietransitie zullen steeds meer gezinnen ‘gedwongen’ over moeten stappen naar een warmtepomp of ander alternatief. Wanneer zich geen beter alternatief aandient, zal naar verwachting dit de komende jaren gaan zorgen voor een explosieve verkoop van CV ketels. Dan kan men als particulier of bedrijf rustig afwachten welke alternatieven het komende decennium worden uitgevonden.

Als gevolg van de komende energietransitie staat vast, dat het aantal gebruikers van een gasgestookte CV ketel de komende tientallen jaren volledig zal worden afgebouwd. Het is daarom belangrijk dat u zorgt voor een constante instroom van nieuwe klanten. Dat kan via leads inkopen of opdrachten kopen. Heeft u belangstelling voor opdrachten kopen? Raadpleeg dan voor meer informatie of een kennismakingsgesprek de rubriek contact