Meer leads nodig? We denken van niet!

Bij Nederlands Vakman Platform koopt u opdrachten op bestelling

Het lijkt volkomen tegenstrijdig. Wanneer u meer nieuwe klanten wilt binnenhalen heeft u sinds de introductie van het Nederlands Vakman Platform niet meer leads nodig. Sterker nog. U hoeft helemaal geen dure leads meer aan te schaffen, wanneer u gebruik maakt van het Nederlands Vakman Platform. U kunt hier voor een vast bedrag per klant aantrekkelijke klantenpakketten kopen die qua grootte beginnen bij 20 stuks en eindigen bij 100 stuks. Ja, u koopt bij het Nederlands Vakman Platform concrete opdrachten (nieuwe klanten). Dus geen dure leads waarvan u maar af moet wachten of ze inderdaad goed zijn voor een opdracht.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor meer leads bij uw huidige DM bureau

Waarschijnlijk is de prijs voor een lead bij uw huidige Direct Marketing bureau enkele euro’s lager, dan die van een nieuwe opdracht bij het Nederlands Vakman Platform. Daarnaast is de kans groot dat u contractueel ook nog vast zit aan dit bureau. In dit soort situaties adviseren wij zelfstandige CV ketel monteurs en kleinschalige verwarmingsbedrijven om als test het kleinste klantenpakket te kopen. Dan ervaart u of wat wij beweren ook klopt. Wij gaan deze uitdaging met uw huidige leads leverancier graag aan en durven bij voorbaat te stellen dat u absoluut niet meer leads nodig heeft.

Meer Leads

Kies voor concrete opdrachten en niet voor meer leads

Steeds meer zelfstandige CV monteurs en kleinschalige verwarmingsbedrijven kiezen in plaats van meer leads voor concrete opdrachten bij het Nederlands Vakman Platform. Ook u nodigen wij uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van de initiatiefnemers van het Nederlands Vakman Platform. Pas na dit gesprek besluiten wij gezamenlijk of het Nederlands Vakman Platform ook bij u past.

Voor het maken van een vrijblijvende afspraak raadpleegt u de rubriek contact