Nieuwe klanten werven is niet langer nodig!

Nederlands Vakman Platform levert het aantal klanten dat u zoekt

Voor elke zelfstandige CV monteur en ieder kleinschalig CV verwarmingsbedrijf is het van belang, dat de instroom van nieuwe klanten blijft doorzetten. Er haken in de loop der tijd om verschillende redenen altijd klanten af. Nieuwe klanten werven moet er voor zorgen, dat het klantenbestand qua omvang groot genoeg blijft om er een goede boterham mee te kunnen verdienen. Nieuwe klanten werven zal de komende jaren een steeds belangrijker punt van aandacht worden. Het aantal CV ketels zal vanwege de energietransitie naar verwachting de komende jaren sterk gaan afnemen. Wanneer u zich als CV monteur of kleinschalig CV installatie bedrijf aansluit bij het Nederlands Vakman Platform heeft u dit probleem niet!

Nederlands Vakman Platform zorgt voor nieuwe opdrachten

Nederlands Vakman Platform | Nieuwe klanten wervenNieuwe klanten werven behoort tot het verleden. Het N.V.P zorgt op no cure na pay basis voor het afgesproken aantal nieuwe opdrachten. Om dit waar te kunnen maken hebben wij de afgelopen jaren, samen met de SEO specialist MKB, een e-commerce concept ontwikkeld dat ons in staat stelt om dit ook waar te maken. Wanneer u zich bij ons aansluit zetten wij een mix van instrumenten voor u in. Zo wordt exclusief voor uw rayon een SEO geoptimaliseerde MKB website gemaakt, die via een exclusieve SEO boost zoekmachine er versneld voor zorgt, dat u gezien en gevonden wordt in zoekmachines als Google. Daarnaast schakelen wij een mix van online advertenties in, zoals Google Ads. Ondanks al deze investeringen bedragen de éénmalige kosten voor een opdracht slechts € 39,95 exclusief 21% BTW.

Niet alleen voor nieuwe opdrachten, maar ook uw eigen online kantoor

Uitsluitend voor leden van het N.V.P. bestaat de mogelijkheid om een licentie te huren van K.I.S. CV uw eigen online kantoor. Dit Klanten Informatie Systeem is exclusief voor en door CV monteurs ontwikkeld. Alle elementen zijn hierin verwerkt. Wat dacht u van facturen maken en laten ondertekenen voor akkoord bij de klant, offertes maken, onderhoudscontracten bijhouden, mogelijkheid om klant geautomatiseerd uit te nodigen voor jaarlijks onderhoud, uitgebreide inspectierapportages maken en versturen, agenda koppelen aan uw eigen agenda, voorraad onderdelen bijhouden en direct bestellen bij de groothandel, werkbonnen inzien van ontvangen opdrachten, nieuwsbrieven kunnen versturen enz. Het N.V.P. maakt op deze wijze niet alleen nieuwe klanten werven compleet overbodig, maar geeft u de mogelijkheid om te kunnen beschikken over uw eigen online kantoor. U zult veel tijdwinst boeken en een stuk efficiënter kunnen werken. Het K.I.S. CV betaalt zich snel terug.

Nieuwe klanten werven is voor u verleden tijd

Laat nieuwe klanten werven over aan de ervaren en succesvolle specialisten van het Nederlands Vakman Platform, zodat u zich volledig kunt richten op uw werk als CV monteur. Voor meer informatie over de mogelijkheden van het N.V.P en een demonstratie van het K.I.S. CV raadpleegt u de rubriek contact