Hoe krijg ik meer klanten?

Nederlands Vakman Platform levert u op bestelling nieuwe klanten

Wanneer u als verwarmingsbedrijf of ZZP CV monteur werkt is het belangrijk, dat uw klantenbestand groot genoeg blijft. Neemt het aantal klanten af, dan zult u zich ongetwijfeld regelmatig afvragen ‘hoe krijg ik meer klanten’? Zeker de komende jaren moet u op de omvang van uw klantenbestand letten. Als gevolg van de energietransitie zal het aantal huishoudens, dat van een gasgestookte CV ketel gebruik blijft maken, sterk gaan afnemen. Er is zelfs sprake van het feit, dat er binnen enkele jaren een verbod komt op de verkoop van gasgestookte ketels. Gezinnen worden dan min of meer door de overheid verplicht om een warmtepomp installatie te laten installeren. Wanneer u als CV monteur zo lang mogelijk uw diensten aan wilt blijven bieden, is het verstandig om nu al uw klantenbestand uit te gaan breiden en klanten aan u te binden.

Nederlands Vakman Platform | Hoe krijg ik meer klanten

Hoe krijg ik meer klanten? Antwoord: via Nederlands Vakman platform!

Schakel het Nederlands Vakman Platform in, wanneer u een dagelijkse instroom van nieuwe klanten wilt hebben. Onze belangenorganisatie is hierin gespecialiseerd. De initiatiefnemers van het Nederlands Vakman Platform hebben een achtergrond als erkend CV monteur en zijn al tientallen jaren gespecialiseerd in online marketing. Door intensief samen te werken is een uniek concept ontwikkeld, dat staat als een huis. Zo wordt voor rekening van het Nederlands Vakman Platform een SEO geoptimaliseerde website gebouwd voor uw rayon met eventueel satelliet websites. Zorgen wij via onze unieke SEO boost zoekmachine er voor, dat deze website versneld op goede posities binnen zoekmachines als Google naar boven komt. Daarnaast zorgen wij via een mix aan online advertenties (o.a. Google Ads) er voor dat er voldoende opdrachten binnenkomen. Het antwoord op de vraag “hoe krijg ik meer klanten” is hopelijk hier afdoende mee beantwoord. U koopt als het ware het aantal nieuwe klanten (opdrachten) dat u wilt hebben. De kosten voor een opdracht zijn € 39,95 exclusief 21% BTW.

Hoe krijg ik meer klanten is voor u geen vraag meer

CV monteurs en verwarmingsbedrijven die gebruik maken van Nederlands Vakman Platform weten het antwoord op de vraag: ‘Hoe krijg ik meer klanten binnen’. Ook u nodigen wij hierbij uit voor een vrijblijvend gesprek. U krijgt dan ook een demonstratie van K.I.S. CV uw persoonlijke mobiele online kantoor dat ontwikkeld is door en voor CV monteurs. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak raadpleegt u de rubriek contact