Omvang rayons N.V.P. staan garant voor een excellente service

Dankzij een uitgebalanceerde omvang van de rayons heeft het Nederlandse Vakman Platform er voor gezorgd, dat u als bedrijf of particulier op een excellente service van uw regionaal gecertificeerde CV ketel monteur kunt rekenen. De uitgebalanceerde indeling van de rayons geeft u de zekerheid, dat u in geval van CV ketel storingen snel en adequaat geholpen wordt door een gecertificeerde CV ketel monteur uit uw eigen regio. Wanneer u preventief gekozen heeft voor een periodiek onderhoud contract wordt u bij calamiteiten met voorrang geholpen. U ontvangt korting op de aanschaf van een nieuwe CV installatie.

In de volgende rayons is het Nederlands Vakman Platform actief:

Rayon Zoetermeer en omstreken: www.CV-monteur-079.nl

Benthuizen, Moerkapelle en Zoetermeer

Rayon Rotterdam en omstreken: www.CV-monteur-010.nl

Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den Ijssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen.

Rayon Den Haag en omstreken: www.CV-monteur-070.nl

Den Haag, Kijkduin, Leidschendam, Leidschenveen - Ypenburg, Rijswijk, Scheveningen, Voorburg, Wassenaar.

Delft en omstreken: www.CV-monteur-015.nl

Delfgauw, Delft, Den Hoorn, Nootdorp, Pijnacker, Schipluiden

BELANGRIJKE MEDEDELING:

Het aantal rayons zal de komende periode sterk uitgebreid gaan worden. De volgorde van de introductie van een rayon wordt bepaald door het aanbod gecertificeerde CV ketel monteurs binnen een bepaald rayon.

Aanmelden bij N.V.P.

Bent u een gecertificeerde CV monteur en wilt u zich aansluiten bij het Nederlands Vakman Platform neem dan contact met ons op

Uw bedrijf aanmelden