Achtergrond informatie over het Nederlands Vakman Platform

De mensen die het initiatief voor het N.V.P. hebben genomen om gecertificeerde CV ketel monteurs een platform te bieden, waar zij zich exclusief kunnen presenteren, weten waarover ze praten. Zij zijn namelijk zelf al vele jaren als gecertificeerd CV ketel monteur actief. De directe aanleiding voor de oprichting van het Nederlands Vakman Platform is ontstaan door de kwaliteit van het geleverde werk en de handelspraktijken van malafide bedrijven, die zich CV installatiebedrijf noemen. Wekelijks moeten door gecertificeerde CV ketel monteurs bij particulieren en bedrijven storingen worden opgelost met CV ketels, die het gevolg zijn van ondeskundig installeren of repareren. En sommige problemen waar we als gecertificeerd CV ketel monteur mee geconfronteerd worden zijn als uiterst gevaarlijk te omschrijven.

De N.V.P. biedt bedrijven en particulieren meer zekerheid

Een CV ketel storing komt vrijwel altijd op een ongelegen moment en is op zichzelf al erg genoeg. Dan zit u zeker niet te wachten op een CV ketel monteur die zijn vak niet verstaat en de ‘hoofdprijs’ vraagt. Door te kiezen voor een gecertificeerde CV ketel monteur, die zich aangesloten heeft bij het Nederlands Vakman Platform, brengt u dit risico terug naar vrijwel nihil. Wij meten namelijk steekproefsgewijs de ervaringen van klanten met een CV monteur. Op deze wijze heeft u een grote mate van zekerheid dat de zelfstandige ondernemers (CV ketel monteurs), die zich bij het N.V.P. hebben aangesloten, kwalitatieve diensten en een excellente service leveren voor een marktconforme prijs. De bij het N.V.P. aangesloten CV monteurs kunt u naast CV ketel storingen ook inschakelen voor periodiek onderhoud en objectief advies, aankoop en installatie van een nieuwe CV verwarmingsinstallatie.

Raadpleeg voor meer informatie, advies of een gecertificeerde CV ketel monteur contact

Aanmelden bij N.V.P.

Bent u een gecertificeerde CV monteur en wilt u zich aansluiten bij het Nederlands Vakman Platform neem dan contact met ons op

Uw bedrijf aanmelden