Klachten

De doelstelling van het Nederlands Vakman Platform is om aan particulieren en bedrijven kwalitatieve diensten aan te bieden voor een marktconform tarief, zodat duurzaam gebruik gemaakt kan blijven worden van de bestaande CV installatie. Om dit als platform waar te maken kunnen alleen gecertificeerde CV ketel monteurs en CV installatiebedrijven zich aansluiten bij het Nederlands Vakman Platform. Daarnaast controleren wij steekproefsgewijs de ervaringen van klanten die geholpen zijn door een CV monteur die zich aangesloten heeft bij het Nederlands Vakman Platform.

HOE TE HANDELEN BIJ KLACHTEN?

Mocht u onverhoopt niet goed geholpen zijn door een geregistreerde CV ketel monteur of CV installatiebedrijf dat aangesloten is bij het Nederlands Vakman Platform? Laat het dan beslist aan ons weten, want wij willen dat gecertificeerde bedrijven die zich hebben aangesloten bij het N.V.P. kwaliteit en een excellente service leveren. Stuur bij klachten een e-mail naar contact. Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

WAARSCHUWINGSLIJST:

De onderstaande bedrijven en CV ketel monteurs zijn niet (meer) aangesloten bij het N.V.P. omdat zij niet de kwaliteit en de service leveren, die u van een gecertificeerde CV ketel monteur of CV installatiebedrijf mag verwachten:

Aanmelden bij N.V.P.

Bent u een gecertificeerde CV monteur en wilt u zich aansluiten bij het Nederlands Vakman Platform neem dan contact met ons op

Uw bedrijf aanmelden