N.V.P. garanties erkende CV monteur Rotterdam

Kies altijd voor een CV monteur Rotterdam, die erkend is door het Nederlands Vakman Platform, voor het oplossen van een CV ketel storing of periodiek onderhoud in Rotterdam. U heeft dan de zekerheid, dat de werkzaamheden door de CV monteur Rotterdam op een professionele wijze voor een transparant marktconform tarief worden uitgevoerd. Waarom? Een CV monteur Rotterdam wordt door het N.V.P. pas erkend, wanneer hij werkt volgens de eisen en richtlijnen van het Nederlands Vakman Platform. En om te waarborgen, dat een CV monteur Rotterdam hieraan blijft voldoen controleren wij steekproefsgewijs de ervaringen van klanten met een CV monteur Rotterdam.

Meet- en regeltechniek bij de erkende cv monteur Rotterdam 

Onze erkende CV monteur Rotterdam kunt u naast het oplossen van een CV ketel storing of periodiek onderhoud ook inschakelen voor zaken als advies, aankoop en installatie van een nieuwe CV ketel en Meet –en Regeltechniek. Dit levert u voor CV ketels dikwijls significante kostenbesparingen op, omdat elke CV monteur Rotterdam die aangesloten is bij het N.V.P. rechtstreeks bij elke A-merk fabrikant van CV ketels kan bestellen. Wilt u met uw huidige CV installatie tot wel € 500, - per jaar besparen op uw huidige stookkosten? Schakel dan de CV monteur Rotterdam in die zich gespecialiseerd heeft in Meet- en Regeltechniek. Kortom met een CV monteur Rotterdam die aangesloten is bij het N.V.P. weet u waar u aan toe bent.

Een erkende CV monteur Rotterdam herkent u aan het N.V.P. logo

Een CV monteur Rotterdam die erkend is door het N.V.P. kunt u herkennen aan het oranje N.V.P. logo. dat zij op hun website mogen plaatsen. Een voorbeeld van een door het N.V.P. erkende CV monteur Rotterdam is bijvoorbeeld K.G. onderhoud en installatietechniek. Wanneer u in Rotterdam een CV storing heeft, dan kunt u 7 dagen per week een beroep doen op een erkende CV monteur Rotterdam van CV monteur 010. Raadpleeg voor meer informatie of een erkende CV monteur Rotterdam contact of bel 085 - 75 00 800.

Aanmelden bij N.V.P.

Bent u een gecertificeerde CV monteur en wilt u zich aansluiten bij het Nederlands Vakman Platform neem dan contact met ons op

Uw bedrijf aanmelden